Decor pentru camera celui mic

Ce poate fi mai emotionant si mai captivant decat decorarea camerei copilului? Desi sunt atatea idei ce ne trec prin minte, este necesar sa facem alegerea potrivita punand in prim plan confortul celui mic. Elementele principale si de nelipsit din decor sunt accesoriile pentru ferestre si anume: jaluzele verticale, falduri, jaluzele orizontale sau rolete textile.
Importanta acestora se datoreaza nu numai aspectului pe care il ofera, ci si protectiei majore impotriva soarelui daunator.

Atunci cand decorati camera unei fete, posibilitatile de alegere par nelimitate. Puteti opta pentru violet, roz, diverse imagini, dantela si foarte multe alte desene decorative.

O alegere optima pentru acoperirea ferestrelor o reprezinta roletele textile, fiind practice si estetice in acelasi timp. Tineti cont de preferintele si personajele indragite de copilul dumneavoastra si integrati in decor elementele care sa contina aceste aspecte.

Armonizarea roletelor textile cu intreaga incapere nu va ridica dificultati, acestea fiind disponibile in numeroase culori, marimi si materiale textile. Pe langa intregirea design-ului interior, roletele interioare ofera avantaje care le recomanda cu succes in accesorizarea ferestrelor si usilor.

Astfel, cel mic va beneficia de protcectie impotriva razelor nocive ale soarelui, va avea asigurata o cantitate optima de lumina si de temperatura in acelasi timp. Acoperirea ferestrelor cu rolete textile presupune o montare simpla, un pret redus si o intretinere usoara.