CINE SUNTEM?

 

Compania noastra, SC Ventia DECOR SRL infiintata in 1993, este in topul decoratiunilor interioare (producerea si asamblarea de jaluzele verticale si orizontale, rolete textile, roman shade (falduri) si rulouri exterioare, plase de tantari, usi automatice de garaj si alte produse) si un nume unanim respectat de partenerii si clientii nostri. Ea reprezinta, totodata, una dintre povestile de succes ale capitalismului romanesc postrevolutionar.

Din 1999 ne-am profilat pe segmentul decoratiunilor interioare, largind si diversificand intr-un ritm accelerat linia de produse. Practic, tot ceea ce tine de acoperirea interioara si exterioara a ferestrelor poate fi gasit si comandat la Ventia, cu garantia ca produsul achizitionat va fi unul de calitate.

Din 2005 am intrat intr-un parteneriat durabil cu firma Rehau, lider german in domeniul sistemelor de profile pentru ferestre si fatade, sere, inchideri de balcon. Asiguram asadar proiectarea, executarea si montarea de tamplarie cu profile PVC si geam termopan cu sticla float import, intreg procesul de fabricatie fiind integrat pe calculator.

Firme, companii si reprezentante comerciale aleg Ventia pentru a decora sedii de birouri ori spatii de productie. In schimb, beneficiarii particulari ne solicita pentru tipuri foarte variate de locuinte, de la apartamente de bloc si pana la vile. In timp ce clientii corporativi prefera, de regula, jaluzele verticale mai sobre, punand accent pe valoarea lor functionala, beneficiarii particulari sunt atrasi de jaluzelele mai sofisticate, cu culori si tesaturi apte sa iasa in evidenta, transformand camerele printr-o inteligenta filtrare a luminii exterioare. Cu toate acestea, nu exista reguli stricte: fiecare client si fiecare partener beneficiaza de produsele si consultanta firmei Ventia pentru a-si realiza formula optima de acoperire/ decorare a ferestrelor.

Politica Ventia decor este aceea de a oferi produse de calitate la preturi adaptate pietei romanesti. Nu suntem interesati de obtinerea unui profit mare pe termen scurt, ci de o dezvoltare durabila a activitatii noastre, cu reinvestirea profitului si diversificarea gamei de produse.

Partenerii externi, firme de mare traditie in domeniu, sunt alaturi de noi in acest demers de a contribui la cresterea si profesionalizarea pietei romanesti, la fixarea unor standarde calitative si mentinerea unor preturi accesibile pentru clientii nostri.

In prezent, compania noastra are 50 de angajati si 2 show-room-uri amplasate in zone comerciale din Bucuresti. Avem excelente relatii de colaborare cu intreprinzatori din majoritatea judetelor tarii.

Rezultatele obtinute sunt elocvente pentru modul in care Ventia intelege competitia in domeniul sau de activitate: locul 3 pe municipiul Bucuresti in topul firmelor mici si mijlocii si locul 1 in sectorul 6.

Daca ar fi sa rezumam intr-o unica formula politica si strategia companiei Ventia, acesta ar fi: Clientii nostri merita tot ce e mai bun.

Ing.Valeriu Frate,
director general