Jaluzele din lemn si aluminiu

Jaluzelele pe care le folosim pentru ferestrele casei noastre joaca un rol important pentru incaperile in care locuim. Pe timpul verii razele soarelui sunt destul de puternice astfel incat ne pot decolora covorul, mobila si chiar parchetul. Soarele poate fi nemilos mai ales cand locuinta este orientata spre sud sau sud-est. Cu ajutorul unor jaluzele orizontale, rolete textile, jaluzele lemn, jaluzele material textil sau chiar jaluzele tip franjuri acest lucru poate fi evitat destul de usor.

Jaluzelele din aluminiu sunt unele dintre cele mai populare jaluzele pe care le intalnim pe piata. Cu ajutorul acestor jaluzele aluminiu putem sa pastram o atmosfera racoroasa in camera pe timp de vara dar putem sa ne ferim si de privirile indiscrete ale vecinilor. Faptul ca reflecta foarte bine lumina solara si in acelasi timp o parte din caldura, le face sa fie extrem de cautate pe piata.

Curatarea si intretinerea acestor jaluzele aluminiu este foarte usoara. Din acest motiv aceste jaluzele sunt potrivite pentru ferestrele de bucatarie unde exista mult abur si umiditate excesiva.

Jaluzelele din lemn sunt deasemenea foarte potrivite pe timp de vara. Lemnul este un foarte bun izolator termic si fonic astfel incat lumina si caldura sunt pastrate la distanta. Camerele unde exista jaluzele lemn dobandesc si un design interior aparte. Nuantele acestor jaluzele lemn sunt diferite astfel incat putem sa cream un efect deosebit in orice camera.