Jaluzele verticale pentru amenajarea interiorului

Jaluzelele verticale reprezinta cel mai cunoscut si mai popular sistem de protectie solara din zilele noastre. Cu ajutorul acestora putem desparti lumea de afara de intimitatea caminului nostru. Acest sistem usor manevrabil ne fereste de intemperiile vremii, de ochii curiosi ai vecinilor si totodata ne ajuta sa ne decoram interiorul caminului nostru asa cum ne dorim.
Pe piata sunt disponibile numeroase modele de jaluzele verticale, jaluzele orizontale, jaluzele PVC, jaluzele lemn etc. iar cromatica acestora le face potrivite pentru orice camin.

Jaluzelele sunt moderne si usor de folosit in orice incapere deoarece creaza impresia de spatiu de care avem atat de multa nevoie. Montarea acestor jaluzele verticale se poate realiza intr-un timp relativ scurt si fara prea multa bataie de cap.
Amenajarea apartamentelor, a caselor sau a birourilor va deveni mult mai usoara cu ajutorul acestui tip de jaluzele. Posibilitatea de a fi efectuate la comanda, tinand cont de dimensiunile si culorile dorite de client, le face si mai atragatoare. Materialele si stocul de culori este generos, astfel incat cu siguranta veti gasi cele mai potrivite alegeri pentru incaperea pe care doriti sa o decorati.
Jaluzelele verticale sunt compuse din benzi de material textil. Acest material nu numai ca ofera protectia UV de care avem nevoie, dar este si impregnat cu antistatic pentru a preveni depunerea prafului si acarienilor. In functie de dorintele clientilor, materialul din care sunt confectionate jaluzelele poate fi diferit. De exemplu, jaluzelele verticale din bambus sunt foarte moderne si la mare cautare zilele acestea pentru un design interior mai atragator.

Acestea pot fi prinse intre ele in partea de sus cat si in partea de jos, pentru a putea fi stranse mai repede si mai usor. Acest tip de jaluzele se monteaza direct de tavan, pe sine, iar mecanismul de deschidere si inchidere ne permite sa nu ne deplasam prin toata camera.

Flexibilitatea de care dau dovada aceste jaluzele este, de asemenea, un atu care nu poate fi neglijat. Ele pot fi stranse complet daca dorim sa lasam lumina soarelui sa inunde camera sau le putem tine intredeschise sau inchise complet, in functie de momentul zilei. Daca doriti sa inveseliti atmosfera la birou sau in camera copilului atunci puteti alege culori diferite pentru benzile din material.

Curatarea jaluzelelor se face foarte usor prin aspirare. De asemenea, putem sa le curatam cu o carpa umeda sau chiar si cu un burete. Benzile din material pot fi spalate cu dusul si cu o solutie de curatare din comert. Actionand cu delicatete, culorile nu vor fi afectate iar jaluzelele vor arata ca noi. Toate aceste avantaje fac ca alegerea jaluzelelor verticale sa fie cea mai buna decizie pe care o putem lua pentru casa sau biroul nostru.