Materiale pentru jaluzele

Cele mai populare materiale pentru jaluzele sunt aluminiul, lemnul sau bambusul si materialele textile. In functie de nevoile casei noastre putem alege cele mai bune materiale care sa fie nu numai extrem de practice dar sa si indeplineasca anumite functii ca de exemplu: izolare fonica, izolare termica si filtrarea luminii.

Jaluzele orizontale din lemn
Acestea reprezinta alegerea clasica pentru orice casa. Nuantele in care pot fi gasite aceste jaluzele sunt nenumarate astfel incat sigur putem alege ceva pe gustul nostru si care sa se potriveasca cu decorul casei noastre. Jaluzelele pot fi alese in functie de marimea ferestrelor astfel incat sa filtram lumina cat mai bine. Aceste jaluzele orizontale sunt stilate si practice pentru oricare din incaperile casei. Fiecare jaluzea orizontala este unica si poate reprezenta elementul de decor special creat pentru caminul nostru.

Jaluzele orizontale din aluminiu
Pentru un efect modern si ordonat al casei, jaluzelele orizontale din aluminiu sunt perfecte pentu orice incapere. Varietatea culorilor le face alegerea perfecta pentru mai multe tipuri de decor astfel incat fiecare camera poate deveni unica. Jaluzelele orizontale din aluminiu reprezinta alegerea populara datorita versitilitatii si practicalitatii de care dau dovada.

Rolete textile
Aceste rolete textile sunt extrem de utile pentru filtrarea luminii. Diferitele culori si texturi le fac necesare pentru spatii intime cat si pentru birouri. Durabilitatea si intretinerea usoara a acestor rolete textile sunt doua caracteristici care le fac sa fie foarte apreciate in randul cumparatorilor. Ideale pentru orice design interior, roletele textile reprezinta alegerea perfecta pentru orice casa.