Romantic Roman-Shade

 

Romantic Roman-Shade

 

Este un sistem care poate tine pasul cu personalitatea fiecarui client in parte, care creaza o eleganta aparte si personalizeaza adevarata dimensiune naturala a ferestrelor.

Reprezinta produsul cel mai potrivit pentru persoanele romantice.

Roman shade-urile sunt recunoscute pe piata datorita simplitatii in manuire dar si datorita materialelor care imbraca aceste mecanisme, de regula fibre naturale (in si bumbac).

Ca si roletele, faldurile se pot asorta si cu perdelele intr-o incapere (creeand o armonie intre util si placut, modern si clasic) fara ca acestea sa prezinte nota discordanta.

Roman shade-urile confera o intimitate absoluta unui interior, o caldura specifica emanata de materialele care imbraca acest sistem.

Un dormitor in care lumina diminetii sau a asfintitului patrunde filtrata de nuantele pale ale faldurilor nu mai are nevoie decat de o cupa de sampanie, deci aveti scenariul unei idile care dureaza mai mult decit trei zile si trei nopti.

Jaluzelele romane moderne sunt ușor de instalat. Ele pot fi atașate în mai multe moduri. Prima este montarea pe rama ferestrei. O altă sugestie de montaj este pe perete sau tavan. Atunci când luați o decizie, trebuie să luați în considerare preferințele personale și posibilitatea camerei. Prin urmare, este necesar, printre altele, ca rulourile instalate în încăperile care necesită ventilație frecventă să nu interfereze cu închiderea și deschiderea ferestrelor.

Related posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *